Bun venit pe blogul nostru!


Blog pentru cadre,parinti,copii si bunici.. Aici veţi găsi cele mai frumoase momente ale noastre...

vineri, 20 noiembrie 2015

Saptamana parintilor ziua 2

In cea de-a doua zi, din saptamana parintilor, i-am avut ca si invitati pe doamna si domnul Petreanu, care mai intai ne-au provocat la un concurs de ghicitori, in care toti copiii au castigat!
Mai tarziu, ne-au invitat la o portie zdravana de ras si voie buna! Dansii ne-au aratat talentul lor actoricesc! Au interpretat o sceneta " Die zwei Damen im Zug"- Cele doua doamne in tren. Ne-am simtit foarte bine alaturi de ei. Copiii doresc un bis, pentru la anul! :)
Multumim pentru frumoasele activitati! Sunteti foarte talentati!! Danke!


 




































In urmatoarea ora, doamna Botezatu ne-a vorbit despre transportul
marfurilor din fabrica pana in magazin. Ne-a pregatit o frumoasa prezentare,pe intelesul nostru, iar mai apoi ne-a provocat la un joc foarte distractiv. La fiecare raspuns corect, copiii au primit cate o rasplata. Toti copiii au raspuns corect la toate intrebarile! A fost o ora in care am aflat foarte multe noutati! Multumim foarte mult pentru participare si pentru activitatea foarte interesanta pe care ati prezentat-o!







Un comentariu:

  1. Multumiri publicului spectator ! Pentru noi a fost o experienta extraordinara deoarece copiii ne-au primit cu caldura, ne-au incantat cu sinceritatea istetimea si entuziasmul lor la puterea 26 ! O echipa minunata ! Pregatim bis-ul !

    RăspundețiȘtergere