Bun venit pe blogul nostru!


Acest blog a fost creat special pentru părinţii clasei 2 G2 de la Şcoala Gimnazială "Aurel Vlaicu" Arad, pentru a fi la curent cu toate noutăţile...
Aici veţi găsi cele mai frumoase momente ale noastre...

vineri, 20 noiembrie 2015

Saptamana Parintilor 2015- ziua 3

Doamna Ungureanu-Eibert a dat tonul de inceput in cea de-a treia zi din saptamana parintilor. Cu mari emotii la inceput, (poate si din cauza ca doamna director, ne-a vizitat cateva minute), le-a captat atentia copiilor printr-un filmulet despre cum se fabrica aluminiul, la ce il folosim, de ce este atat de valoros!
Copiii au fost foarte curiosi de aceasta tema si au pus foarte multe intrebari!
Cu mult calm, si explicatii amanuntite, doamna Ungureanu, a trecut examenul copiilor! :)
Ne-a placut foarte mult activitatea, mai ales ca am primit si mostre din aluminiu- lingouri, bari, piramide! Multumim foarte mult!
Domnul Batrin, ne-a captat atentia prin sunetul lin al muzicii. Ne-a aratat cum s-a inregistrat muzica acum foarte multi ani si am ascultat cum suna in trecut o melodie! Am facut cunostinta cu magnetofonul, pickup-ul, banda de inregistrare si discul.
Ne-a placut foarte mult aceasta minunata lectie de muzica! Va multumim foarte mult pentru discuri! Cu siguranta fiecare parinte si-a adus aminte de vremurile in care muzica se asculta la pickup! A fost o frumoasa calatorie in timp!


Doamna Falk, i-a invatat pe copii cum sa faca tarte delicioase.Copiii au fost foarte nerabdatori si foarte energici; fiecare a dorit sa se implice cat mai mult in aceasta activitate. Unii copii au taiat fructele, altii au impartit formele gata coapte, altii au impartit crema, iar unii au urmarit activitatea.
La final fiecare a reusit sa faca patru tarte delicioase si frumos ornate! Multumim doamnei Falk, pentru implicare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu