Bun venit pe blogul nostru!


Blog pentru cadre,parinti,copii si bunici.. Aici veţi găsi cele mai frumoase momente ale noastre...

miercuri, 2 decembrie 2015

Saptamana Parintilor, ziua 4

In ultima zi din saptamana parintilor, am avut o activitate foarte placuta si intersanta, alaturi de doamna Stoica. Ea ne-a invitat atat pe noi, cat si pe clasa 2G1, la depozitul de deseuri din Arad.Activitatea a fost foarte utila si copiii au fost foarte interesati de tot ce au vazut la fabrica de reciclat, singura din tara.
Copiii s-au descurcat foarte bine la provocarile doamnei Stoica, raspunzand corect la toate intrebarile! A fost o ora de ecologie,in care practica s-a imbinat cu teoria :). Ne-am simtit foarte bine!
 Multumim foarte mult pentru cadourile pe care le-am primit si mai ales pentru vestele refectorizante pe care cu siguranta le vom purta cand vom mai iesi in grup. 
Vreau sa va mai spun ca bomboanele pe care le-am primit au fost fermecate, deoarece toti copiii au dat iama, si si-au umplut buzunarele, ca si cum ar fi fost ultimele bomboane...

Multumesc tuturor parintilor implicati in activitatile din  aceasta saptamana. Toate au avut succes, iar copiii au fost mandri de voi, parintii! 
Urmeaza cateva articole in revista scolii, despre impresiile copiilor din aceasta saptamana. :)









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu