Bun venit pe blogul nostru!


Blog pentru cadre,parinti,copii si bunici.. Aici veţi găsi cele mai frumoase momente ale noastre...

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Oraselul Lenes in Aromina

Copiii arădenilor se vor bucura în duminica dinainte de Halloween de un eveniment în premieră pentru oraşul nostru: Orășelul Leneș – Lazy Town vine în Arad pentru un spectacol deosebit. Celebrele personaje din desenele animate vor fi prezente la Armonia Center, centrul familiei în după-amiaza de duminică 30.10.2011, începând cu ora 17:00, în zona restaurantelor centrului comercial.
Intrarea este gratuită pentru toți copiii și bineînțeles că aceștia vor găsi în centrul comercial, odată cu spectacolul, multe surprize pregătite de organizatori cum ar fi baloane, cadouri, autocolante și multe altele.
Sportacus şi Stephanie au pregătit un spectacol plin de energie în care copiii prezenți vor fi implicați și în care vor învăța cum să ducă un mod de viață sănătos consumând numai alimente proaspete, făcând mișcare și distrându-se în același timp.
Orășelul Leneș – LazyTown este un serial pentru copii din Islanda. Acesta îi are ca personaje centrale pe Stephanie, Sportacus și Robbie Rotten. Orășelul Leneș este o combinație de acțiune live, marionete și desene animate generate de computer, cu o poveste plină de energie. Serialul promovează un stil de viață sănătos printr-un mix distractiv de muzică, comedie și o poveste extrem de bine spusă, plasată într-o lume colorată, dinamică și cu susul în jos!
În România, Orășelul Leneș și-a făcut debutul pe data de 19 mai 2008, pe Jetix. Serialul a fost difuzat apoi o perioadă în fiecare dimineață pe Disney Channel”.

sursa: Jurnalul Aradean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu