Bun venit pe blogul nostru!


Acest blog a fost creat special pentru părinţii clasei 2 G2 de la Şcoala Gimnazială "Aurel Vlaicu" Arad, pentru a fi la curent cu toate noutăţile...
Aici veţi găsi cele mai frumoase momente ale noastre...

luni, 19 noiembrie 2012

Saptamana parintilor -Act.de vineri!

Vineri,16.11.2012 am fost in vizita la Fabrica de Vagoane Arad,la invitatia d-nei Kovacs,careia ii multumim.A fost o zi foarte interesanta!
Ne-a placut foarte mult,am auzit lucruri  noi si interesante pe care nu le-am stiut despre Fabrica de Vagoane,desi trecem zilnic pe langa ea.

Protectia muncii,instructaj

Potrivim castile

O cisterna cantareste 10t,ea este compusa din 3 parti,care vin lipite cu sudura

Astra vagoane si-a inceput activitatea in anul 1891.

Cisternele sunt vopsite,apoi se lasa la uscat intr-un cuptor special

In fabrica, se produc anual cam 3000 de cisterne

Cisternele made in ro sunt vandute in Germania,Austria.
Fabrica din Arad şi-a început producţia în 1891. În cei peste 100 de ani de activitate a produs în principal material rulant, vagoane de marfă, de pasageri şi locomotive. De la înfiinţare, fabrica din Arad a produs peste un sfert de milion de de vagoane pe care le-a exportat în peste 35 de ţări din întreaga lume. Prin dezvoltări succesive, retehnologizări şi modernizarea liniilor de producţie, fabrica şi-a extins gama de produse, astfel încât în prezent unitatea din Arad poate produce majoritatea tipurilor de vagoane de marfă în halele sale, care acoperă o suprafaţă de 150,000m².

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu